NE JEMI NE
Çfarë mund të presësh?

Eja tek skuadra e readyCon!

Ne jemi duke kërkuar për përforcim - vendet tona të lira

Copywriter / Editor për Marketing të Përmbajtjes dhe SEO (M/F/D)

Përshkrimi i punës

Një nga detyrat kryesore për klientët tanë dhe kompanitë tona është të përmirësojmë rezultatet e shitjes, të rritim ndërgjegjësimin e markës, të gjenerojmë perspektiva të reja dhe të optimizojmë procesin e transformimit nga perspektiva në blerjen e klientëve.

Një nga mjetet më të efektshme për ta bërë këtë është fjala. Më saktësisht, fjalë kyçe ose fjalë kyçe, të paketuar në search engine optimized, target group-oriented, tekstet emocionuese.

Ne jemi të suksesshëm për klientët tanë, dhe kërkesa për shërbimin tonë profesional është vazhdimisht në rritje. Nëse ju pëlqen të shkruani, asnjë temë nuk është shumë e huaj apo e thatë për ju dhe mund të mendoni "online" – APLIKO TANI dhe puno ku të tjerët shkojnë për pushime!

Filozofia jonë

 • Ne mendojmë dhe veprojmë në një mënyrë të orientuar në grup në çdo kohë dhe në të gjitha drejtimet
 • Ne aktivisht i përfshijmë klientët tanë në projekte dhe komunikojmë në këtë mënyrë,
 • që gjithmonë kuptohemi.
 • Ne nuk flasim gjepura bingo

Detyrat e tua

 • Krijimi i përkufizimeve të grupeve të synuara (persona blerës)
 • Zhvillimi i strategjive të përmbajtjes (marketingu i përmbajtjes)
 • Planifikimi i përmbajtjes (krijimi dhe mirëmbajtja)
 • Kërkimi i përmbajtjes në temat e specifikuar të klientëve tanë
 • Analiza e fjalëve kyçe, ndjekja dhe raportimi
 • Optimizim i motorëve të kërkimit në faqe
 • Integrimi i teksteve në sistemet CMS dhe kanale të ndryshme të mediave sociale

Kualifikimet e tua

 • Gjermanisht folur dhe shkruar (niveli C1 ose folës amtare)
 • I zgjuar në teknologji
 • I sigurt në drejtshkrimin dhe gramatikën
 • Trajtimi i sigurt i aplikimet Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Interes për mediat e reja, në veçanti SEO & content marketing, mediat sociale
 • Punë e pavarur, e strukturuar dhe e kujdesshme
 • Njohuritë e WordPress dhe Adobe Creative Suite janë një avantazh
 • Studimet gjermane janë një avantazh / gjithashtu të lënë pas ose
 • Ndryshim në karrierë

Ju lutemi JO freelancers dhe JO zyra teksti

Aplikimi për një in-in-initiative
Nëse jeni të interesuar për një pozicion në kompaninë tonë, atëherë merrni rastin dhe aplikojini për ne.

Oferta jonë

 • pozicion i përhershëm në kohë të plotë ose me kohë të plotë ose me kohë të pjesëshme ose mini-punë
 • orë pune fleksibël
 • punë e pavarur
 • Pajisje më të mira në vendin e punës
 • Pagesa e lidhur me performancën
 • Ekip kreativ dhe dinamik
 • Projekte tejet emocionuese dhe kreative
 • Puno ku të tjerët shkojnë me pushime

Shanset e tua.

 • Hap pas hapi mbështetje e plotë e klientëve të vetë / projektet e veta
 • Shansi për të ngritur një projekt të ri në mënyrë të pavarur (me mundësinë e pjesëmarrjes)

Orari i punës: 40 në javë

Mezi pres të marr aplikimin tuaj me: CV, certifikata, video opsional të shkurtër me hyrje personale. Më dërgo aplikacionin tënd me email.

A KE NDONJË PYETJE?

Ne po presim mesazhin tuaj

privatësi

9 + 7 =

Logo - readyCon - Suksesi përmes strukturës

readyCon GmbH & Co. KG
Am Riedtobel 3 · 87509 Immenstadt-Stein
Gjermania