NE KËTO PËRFSHIJNË
Si u bëmë pjesë e klientëve tanë

Shembuj të dëshmive të klientëve

Përgjegjësia · Pavarësia · bashksi

Zakonisht bashkëpunimi fillon me detyra të vogla. Sukseset e para arrihen. Krijohet besimi reciprok. Projektet janë të administruara në mënyrë të pavarur. Një ndjenjë e një bashkëjetesë është e vendosur. Parakushte të rëndësishme për bashkëpunim të suksesshëm. Një përzgjedhje e klientëve dhe projekteve tona ...

Dr. Dr. Stein Tveten - readyCon - Suksesi përmes strukturës

Dr. Dr. Stein Tveten është një nga kirurgët kozmetikë më të njohur në Gjermani. I lindur në Norvegji, ai ka një klinikë ...

Ambulanter Pflegedienst Schneider - readyCon - Suksesi përmes strukturës

Që nga themeli i saj në vitin 2015, shërbimi i kujdesit ambulent Schneider është zhvilluar në mënyrë dinamike. Filloi me 3 persona...

Partner4Baby - readyCon - Suksesi përmes strukturës

Partner4Baby është një projekt që ne e zhvillojmë në emër tonë. Qëllimi është një faqe portali për gratë dhe burrat ...

Robert & Söhne - readyCon - Suksesi nëpërmjet strukturës

Nicolas Robert është një profesionist shitjesh nga Mynihu i cili pas më shumë se 10 vitesh punë të suksesshme në një organizatë të madhe ...

euroident - readyCon - Suksesi nëpërmjet strukturës

euroident është ofrues i shërbimeve në fushën e identifikimit automatik dhe mbledhjes së të dhënave në shkurt Auto-ID ...

twodoxx - readyCon - Suksesi nëpërmjet strukturës

twodoxx me bazë në Mynih është një pionier i zgjidhjeve softuerike të menaxhimit të personelit për industrinë e katering dhe hotel ...

diemitdemDreieck - readyCon - Suksesi përmes strukturës

Një projekt në emër tëndin. Si mund të mbështesim organizatat tona të ndryshme me angazhim të marketingut ekonomik ...

A KE NDONJË PYETJE?

Ne po presim mesazhin tuaj

privatësi

13 + 4 =

Logo - readyCon - Suksesi përmes strukturës

readyCon GmbH & Co. KG
Am Riedtobel 3 · 87509 Immenstadt-Stein
Gjermania