NE JEMI NE
Çfarë mund të presësh?

Kush është pas readyCon?

Ne duam të shohim njerëzit të rriten!

Kush është readyCon?

Bernd Frey, Drejtor Menaxhues i ReadyCon: Kur readyCon u themelua në vitin 2008, unë isha ende duke punuar si Menaxher Marketingu i grupit ndërkombëtar të materialeve të ndërtimit Baumit. Doja të krijoja një mjet profesional për idetë e mia të biznesit. Në atë kohë, unë kisha zhvilluar konceptualisht 5 ide biznesi në një masë të tillë që zbatimi mund të fillonte. Kishte koncepte të gatshme – dy fjalët e bashkuara dhe të shkurtuara pak, emri i kompanisë sime ishte gati: readyCon

Me emërtimin anglez, një orientim ndërkombëtar më vonë u përfshi mendërisht për mua. Pasi kisha filluar plotësisht biznesin tim, fillova me realizimin e një prej ideve të biznesit dhe në të njëjtën kohë u kujdesa për një numër klientësh. Megjithatë, si një operacion me një njeri, kjo lidhej me një shpenzim kaq të lartë kohe, sa e shtyva projektin tim në favor të klientëve të mi. Realizimin: Një ide biznesi është po aq e mirë sa burimet dhe strukturat mbi të cilat mund të ndërtohet.

Varrezat e ideve të dështuara të biznesit janë mbushur plot.

Kështu që së pari më duhej të krijoja strukturat dhe nënstrukturën e personelit teknik, në mënyrë që projektet e mia të realizohen në një mënyrë me cilësi të lartë. Që nga fillimi i vitit 2021, ne kemi qenë gati. Të gjitha pozicionet e rëndësishme në ekipin readyCon janë mbushur dhe që nga 1.1.2021 ne kemi punësuar edhe një menaxher projekti. Përveç këshillimit dhe mbështetjen e klientëve tanë, ne filluam projektin tonë të parë më 1 gusht 2021: www.Partner4Baby.com

Ne vazhdojmë.

Ne do të fillojmë me një projekt të ri biznesi çdo vit. Edhe pse shumë gjëra kanë ndryshuar në 13 vitet e fundit, readyCon ka mbetur gjithmonë i vërtetë në orientimin e saj bazë. Ne qëndrojmë për qasjen holistike, strategjike, e cila është në mënyrë cilësore aq e theksuar sa që masat e zbatimit mund të fillojnë menjëherë.

Slogani ynë "Suksesi përmes strukturës" përshkruan kërkesën mbi nënstrukturën kritike të suksesit, e cila mundëson zbatimin e optimizuar të burimeve dhe merr parasysh shkallën e mundshme. Kjo do të thotë se rritja e mundshme e një organizate gjithmonë rezonon në botën tonë të mendimit. Nëse jemi në rrugë për klientët tanë apo projektet tona nuk ka ndryshim ...

Vizioni ynë

... sepse për ne është përvoja më e bukur për të parë njerëzit dhe kompanitë të rriten.

Strukturat e qarta dhe konceptet holistike janë përbërës thelbësorë për suksesin.

Vizioni ynë është:
Përfytyro një botë në të cilën çdo njeri i arrin synimet e veta!

Misioni ynë

Struktura të qarta për të gjithë.

Këtu janë vendimtare masat me efekt të menjëhershëm.

Shembujt mund të gjenden këtu: www.dieSofortwirkung.de

Filozofia jonë strukturore mund të gjendet këtu.

Ekipi readyCon

Punonjësit tanë vijnë nga Gjermania, Italia, Turqia, Vietnami dhe Kosta Rika. Ne e duam frymëzimin e kulturave të ndryshme.

Bernd Frey - Drejtor i Përgjithshëm

Detyrat readyCon:

 • Zhvillimi i strategjisë
 • Shërbimi i klientëve
 • Administrimi

Trajnimi:

 • Nëpunës reklamash
 • Studimi i komunikimit të marketingut
 • Stërvitës mendor

Karriera profesionale:

 • Grupi i punës Kuzhina moderne · Asistent i Bordit Ekzekutiv
 • BienZenker · Ndihmës i kreut të marketingut
 • Ytong Kit House · Kreu i marketingut
 • Baumit · Kreu i marketingut
 • readyCon · Menaxher

Pasione profesionale:

 • Duke parë njerëzit të rriten
 • Zhvillimi i ideve të reja të biznesit
 • Krijimi i strukturave
 • Zhvillimin e një strategjie
 • Stërvitje mendore

Pasionet private:

 • Familje
 • Sport
 • Ushqim i shëndetshëm
 • Udhëtimi
 • Lexo

 

Favorit...

 • Filma: Kush ka frikë nga ujku i Virgjëreshës, ardhja
 • Seri: Starship Enterprise
 • Genere: Science Fiction
 • Muzika: Beatles, U2, Gordon Lightfoot, Chris Liebing, Judas Priest, Miles Davis
  Gjenere: Techno, Heavy Metal, Classical, Jazz
 • Libri: Një histori e shkurtër e njerëzimit / Juval Noe Harari
 • Ushqimi: Ushqim i papërpunuar vegjetarian
 • Destinacionet: Kolumbia, Amerika e Jugut, Azia
 • Qyteti: Cartagena
 • Sportet: Ecje në ecje
 • Hobi: Udhëtim
 • Kafshë: Bufë me këmbë puplash, çdo gjë që ka pupla, wombat
 • Duke thënë: «Idetë mund të jenë të dobishme vetëm nëse jetojnë në shumë mendje.» Aleksandër von Humboldt
   Ali Ekiçi - Drejtor Menaxhues

   Detyrat readyCon:

   • Administrimi
   • Menaxhim financiar
   • Marketing

   Trajnimi:

   • Zurich Stock Exchange Trading & Legal
   • Trajnim komercial
   • Analiza teknike VTAD

   Karriera profesionale:

   • Clearstream Accesspoint Admin
   • Tregtar dite i vetëpunësuar
   • Karl Kliem Shitjet e Frankfurtit
   • Börse Bayern Administrator
   • Kreu i Europcar Car Rental
   • Kreu i qirasë së makinave Hertz
   • Drejtor Menaxhues BKB Bayern GmbH
   • readyCon · Menaxher

   Pasione profesionale:

   • Rrjetet
   • Administrimi i marrëdhënieve
   • Projekti

   Pasionet private:

   • Endem
   • Njohja e kulturave dhe vendeve të reja
   • Familje

    

   Favorit...

   • Filma: Një vit i mirë
   • Seri: Kostume
   • Zanafilla: Komedi
   • Muzika: Çdo gjë përveç muzikës popullore
   • Gjenere: Një përzierje e mirë
   • Ushqimi: Kuzhina aziatike dhe italiane
   • Destinacionet: E gjithë bota
   • Qyteti: Kejptaun
   • Sportet: Ecje në ecje
   • Hobi: Udhëtim
   • Kafshë: Qen Kangal
   • Duke thënë: Unë jam shumë i vjetër për mut (Armë Vdekjeprurëse)
     Khang Nguyen - Dizajner Grafik
     Detyrat readyCon:

     • Zhvillimi i konceptit të dizajnit
     • Mirëmbajtje vizuale e brendshme dhe e jashtme
     • Zhvillimi i strategjisë

     Trajnimi:

     • Studioi komunikimin marketing-reklamim-dizajn në Singapor
     • Asistent i Dizajnit të Komunikimit të Zyrës/Reklamave në Allgäu

     Karriera profesionale:

     • expondo GmbH · Projektues Grafik Pratikum
     • Grupi TPF · Projektues Grafik Junior
     • Carrier Community GmbH & Co. KG – Operator ngjarjesh & Dizajnues grafik
     • Ertl-Yang GmbH - Operator ngjarjesh & Dizajnues grafik
     • readyCon · Dizajnues grafik

     Pasione profesionale:

     • Mendim i thellë
     • Rritja e njerëzve
     • Zhvillimi i strategjisë së marketingut dhe koncepteve të projektimit
     • Tregim
     • Logjike dhe praktike
     • Detajet, estetika dhe perfeksionizmi
     • Autentike, pastërti, thjeshtësi
     • "Si mund të bëjmë më mirë?"

     Pasionet private:

     • Familje dhe miq
     • Udhëtimi
     • I dashuruar pas muzikës
     • Gamer

      

     Favorit...

     • Filma: Të pavdekshëm, divergjentë
     • Seria: F.R.I.E.N.D.S
     • Genere: Sci-fi, fantasy & mystery
     • Muzika: Adele, Avicii, Imagine dragons, Blue, Fools Garden, Savage Garden
     • Gjenere: Pop, elektronik, shtëpi, piano
     • Libri: Projektimi i identitetit të markës, i rrethuar nga idiotët
     • Ushqimi: aziatik
     • Destinacionet: Australi, Japoni, Hong Kong, Arktik & Antarktidë
     • Qyteti: Ho Chi Minh City (Saigon)
     • Sportet: Kar cardio
     • Hobi: Të dëgjosh muzikë, të hash, të udhëtosh.
     • Kafsha: Panda, pinguini, toy i përçmuar, gjarpërinjtë dhe merimangat (Të magjepsur dhe megjithatë të frikësuar në të njëjtën kohë)
     • Duke thënë: « Imagjinata është më e rëndësishme se kjo njohuri. Njohuria është e kufizuar. Imagjinata rrethuar botën." – Albert Ajnshtajn
       Petra Schadt-Feil - Menaxhere Zyre

       Detyrat readyCon:

       • Menaxher zyre
       • Asistent i Bordit Ekzekutiv

         

         

         

        Pasione profesionale:

        • Mbështetja dhe nxitja e bashkëpunimit të harmonishëm dhe me respekt
        • Konsulencë strategjike në formën e përgatitjes së informacioneve dhe të dhënave përkatëse
        • Koordinimi
        • Planifikimi
        • Organizimi

         Pasionet private:

         • Motoçiklizmi
         • Pushimet

         I preferuari

         • Filma: The Tourist (Florian Henckel von Donnersmarck)
         • Gjenere: gra të forta
         • Muzika: Bocelli, Zucchero, Gloria Estefan
         • Libri: "Ich krieg Dich", Leo Martin
         • Duke thënë: Jeta është si një udhëtim me tren. Shumë njerëz hipin brenda, shumë dalin jashtë. Por vetëm disa ngasin makinën me vete për në destinacionin tënd.

          

         Nicol Füg-Steinacker - Kreu i Marketingut të Performancës

         Detyrat readyCon:

         • Llogari kyçe
         • Online Marketing
         • eCommerce
         • Optimizimi i procesit / strukturës

         Trajnimi:

         • Nëpunës industrial (IHK)
         • Stërvitës i Testit të Aptitudes (ADA)
         • Studime në Informatikën e Medias / Dipl. Informatikërin (FH)
         • Oficeri i mbrojtjes së të dhënave (TÜV)

          

          

         Karriera profesionale:

         • G. Langheinrich GmbH & Co. KG · Personeli / Llogaritja e pagave
         • PASS Consulting Goup · Graduand
         • Dr. Lübke GmbH · Koordinatori i Shitjes Marketing/Reklama
         • twyn group Deutschland GmbH · Menaxher i të Dhënave / Analist Ueb
         • komdat.com GmbH · Përgjegjës i Lartë i Llogarive
         • Hess Natur-Textilien GmbH · Menaxher i lartë i marketingut online
         • Wilpeg GmbH · Kreu i eCommerce B2C
         • TechNOLIT® GmbH · Kreu i eCommerce B2B
         • nfs creation · Drejtor Menaxhues - deri më sot
         • readyCon GmbH & Co. KG · Kreu i Marketingut të Performancës – deri më sot

         Pasione profesionale:

         • Transferimi i njohurive
         • Rritja
         • Strukturat
         • Strategjia
         • Online Media

          Pasionet private:

          • Ski alpine
          • Ski në turne
          • Endem
          • Male
          • Kuk

          Favorit...

          • Filmat: Mbi krye, heshtja e qengjave, Hanibali, Roki
          • Seri: Çdo gjë që më robëron
          • Zhanri: Aksion, Triller / Tmerr, Romancë
          • Muzika: Udhëtim, Volbeat, Iron Maiden, Backstreet Boys, Roland Kaiser
          • Kënga: Vide Cor Meum (Hannibal Soundtrack)
          • Gjenere: Çdo gjë
          • Libri: Illuminati nga Dan Brown
          • Ushqimi: i vetëdijshëm
          • Destinacionet: pa marrë parasysh, gjëja kryesore është një mal me dëborë
          • Sporte: Ski, ecje
          • Hobi: Gatimi, malet
          • Kafshë: Rakun
          • Duke thënë: «Njëri pret kohën për të ndryshuar, tjetri e trajton dhe vepron!»

           

          Vanessa Grubart - Menaxhere e Projektit

          Detyrat readyCon:

          • Krijimi i përmbajtjes
          • Media sociale
          • Administrimi i projektit

          Trajnimi:

          • Diplomim si nëpunës banke
          • Trajnim i mëtejshëm si specialist bankar (bwgv)
          • Training Make-Up Artist & Hairstylist

           

           

          Karriera profesionale:

          • Konsulencë për klientin privat të trainuar
          •  Këshilltar klient privat
          • Audit administrativ

          Pasione profesionale:

          • Të shkruash
          • Bëhu krijues
          • frymëzojnë njerëzit e tjerë dhe i bëjnë të ndihen mirë
          • Ndjenja e "ndërtimit" të diçkaje dhe të qenit pjesë e saj
          • Bëj që njerëzit të shkëlqejnë (make-up)
          • zhvillimi personal

           Pasionet private:

           • Kaloni kohë me familjen dhe miqtë
           • vizitoni kafene të reja dhe provoni varietetet/variacionet e reja të kafesë
           • Psikologjia e njeriut
           • Shiko për mobilimin dhe frymëzimin e modës

           I preferuari

           • Filma: Mëngjesi në Tiffany's dhe të gjithë filmat e Disney-t 😉
           • Seri: Lloji i guximshëm
           • Gjinia: Dramedy
           • Muzika: Destinys Child, Lana Del Rey, Chris Brown, Elton John, Whitney Houston, të gjitha të përziera... 😉
           • Zhanër: Hip-Hop, Oldschool, 80 ́s, 70 ́s
           • Libri: Fate is a Lousy Traitor, Charlotte Link Novels
           • Ushqimi: kulinarily fleksibël
           • Destinacionet: Vizitoni të gjitha vendet e bukura në botë.
           • Qyteti: Paris, Nju Jork
           • Sportet: Kërcim (Zumba, Hip-Hop), Yoga
           • Hobi: Leximi, piktura, gatimi
           • Kafsha: Elefantët
           • Duke thënë: "Krijo vetë diellin tënd."

            

           Christina Heiss - Menaxhere e Projektit

           Detyrat readyCon:

           • Administrimi i projektit

           Trajnimi:

           • Beqar i Arteve
           • Mësues i çertifikuar i gjermanishtes si gjuhë e huaj
           • Vetë-pohoni dhe stërvitni elasticitet për fëmijët
           • Trajner i fëmijëve dhe të rinjve dhe trajner i personalitetit për të rinjtë

            

            

           Karriera profesionale:

           • Punonjës marketingu në Endress+Hauser Wetzer
           • OEM & Menaxher i Shitjes së Etiketave Private në Endress+Hauser Wetzer
           • Menaxher trajnimi në Endress+Hauser Wetzer
           • Mësues gjerman në Kosta Rika
           • Project Manager readyCon & sonnenFeld

           Pasione profesionale:

           • Çdo gjë në lidhje me trajnimin, didaktikën, e-learning
           • Planifikimi, zbatimi dhe nxjerrja në veprim e projekteve
           • Struktura dhe optimizo
           • Komunikimi dhe bashkëpunimi me njerëzit

            Pasionet private:

            • Udhëtimi
            • Dashuria për natyrën, sidomos plazhet dhe malet
            • Ushtrime, kryesisht me burrë e qen nëpër fshatra

              

             Kevin Gutierrez - Menaxher Projekti

             Detyrat readyCon:

             • Kërkues tregu
             • Zhvillimi i strategjisë

             Trajnimi:

             • Marrëdhënie me publikun - Marketing
             • Protokolli i shërbimit në kohë krize
             • Media sociale
             • Administrimi i të ardhurave

              

              

             Karriera profesionale:

             • Promerica Bank – Menaxher Shitjesh
             • Davivienda Bank – Mbikëqyrës Telemarketing
             • Menaxheri i shitjeve të Hyundai
             • Hostels Selina - Menaxher Marketingu
             • Menaxher Marketingu Teferet
             • readyCon Marketing Consultant

             Pasione profesionale:

             • Zhvillimi i ideve të reja të biznesit
             • Studimi i tregut
             • Strategjia
             • Qarkullimi

              Pasionet private:

              • Familje
              • Plazh
              • Natyra dhe kafshët
              • Udhëtimi
              • Gastronomi
              • Kulturat
              • Lidhje me njerëzit
              • Futboll

              I preferuari

              • Filma: Ujku i Uoll Stritit – I shpejtë dhe i furishëm
              • Seria: Friends – El patron del mal – Breaking Bad – Prision Break – House of cards.
              • Genere: Based on Real Life - Action - Comedy
              • Muzika: Bob Marley, Chronixx, Residente, Cultura Maqedonia, Los Autenticos Decadentes.
              • Genere: Reggae - Salsa - Techno - Tribal - Jazz - Hip hop.
              • Libri: Sekretet e milionerit. - Shitu mendjes, jo njerëzve.
              • Ushqimi: italian – meksikan – aziatik – peruan – chifa
              • Destinacionet: Amerika Latine – Azia – Afrika
              • Qyteti: Cusco-Roma.
              • Sportet: Futboll - Not
              • Hobi: Udhëtim
              • Kafshë: Pantera e zezë, toucan, balenë dhe qen.
              • Duke thënë: Masa e inteligjencës është aftësia për të ndryshuar "Albert Einstein" – El mar lo cura todo

               

              Anja M. Stieber - Strategy Consulting

              Detyrat readyCon:

              • Administrimi i përmbajtjes
              • Tekste / Projektim
              • Administrimi i projektit

              Trajnimi:

              • Diploma në Administrim Biznesi
              • Konsulent i çertifikuar pr (PRplus)
              • Administrim Biznesi, Trajner Ekzekutiv & Jetë

               

               

              Karriera profesionale:

              • që nga viti 2000 kompania e vetë në fushën e trajnerit, autorit dhe ofruesit të kursit online
              • Trajner i lidershipit të biznesit në korporata të ndryshme
              • Drejtor Menaxhues i Bildungsträger në Trier
              • Administrimi i projektit IT – GWI (sot Agfa Gevart)
              • Kreu i Klinikës së Grave (WY, SHBA)

              Pasione profesionale:

              • Njerëzit mbështetin për ta bërë veten e tyre të brendshme të shkëlqejë
              • Zbatoni risitë dhe bëjini ato biznes të mundëshme
              • Duke u marrë në zemër të gjërave
              • jo trajner i zakonshëm nga koka në zemër
              • Thyerja e kufijve dhe ndërtimi i urave midis njerëzve, kulturave, biznesit dhe ideve

               Pasionet private:

               • Të shkruash
               • Shkrimi dhe krijimi i meditimeve
               • Biçikletë mali, ngjitje, udhëtime malore
               • Ushqim i shëndetshëm
               • Udhëtoni në mënyrë të preferuar pranë natyrës me rrugët e biçikletave malore dhe nëpërmjet ferratave
               • Leximi, mësimi dhe mësimi

               Favorit...

               • Filma: Avatari, Zoti i Unazave
               • Seria: Starship Enterprise, Bergdoktor (pst – mos thuaj më shumë ;-))
               • Genere: Crime, Science Fiction, Comedy
               • Muzika: Hubert von Goisern, Nena, Queen, Reinhard May, Elton John, Ajeet Kaur
               • Gjenerikët: Irlandez, Klasik, Vend, Xhaz, Sanskrit Indian
               • Libri: Përtej fesë nga Dalai Lama
               • Ushqimi: kuzhina vegane, kuzhina indiane,
               • Destinacionet: dikur nëpër botë
               • Sport: çdo gjë në lëvizje pa nxituar
               • Hobby: Muzikë, teksti, natyra, udhëtimi
               • Kafshë: Luan, Buall nga Wyoming, Llamas, Labradors – pothuajse të gjitha përveç mushkonjave
               • Duke thënë: Një ide e shkëlqyer është po aq nxitëse sa kafeja e zezë dhe po aq e vështirë për të fjetur më pas. (përshtatur nga org. nga Anne Morrow Lindbergh)

                

               Melina Ulderigo - Menaxhere e përmbajtjes

               Detyrat readyCon:

               • Konsulta
               • Zhvillimi i strategjisë

               Trajnimi:

               • Studime të administratës së biznesit
                

                

               Karriera profesionale:

               • readyCon Internship

               Pasione profesionale:

               • Punë ekipore
               • Renditja dhe struktura
               • të mësuarit e vazhdueshëm dhe zhvillimi i mëtejshëm
               • shikoni në industri të ndryshme

                Pasionet private:

                • Familje
                • Udhëtimi
                • Kërcim
                • Seri

                Favorit...

                • Filma: Si një ditë e vetme
                • Seria: Ditaret e vampirëve
                • Gjeneza: komedi, drama
                • Muzika:
                • Gjenerikët:
                • Libri: Kafeneja në buzë të botës
                • Ushqimi: Italian
                • Destinacionet: Amerika Veriore dhe Jugore, Norvegjia, Islanda, Zelanda e Re
                • Sportet: Kërcim
                • Hobi: Miqtë dhe familja
                • Kafshë: Çdo gjë që ka gëzof, veçanërisht macet dhe qentë
                • Duke thënë: "Ama ciò che ti rende felice." ("Duaje atë që i bën të lumtur")

                 

                Eugen Aschenbrenner - Dixhitalizimi

                Detyrat readyCon:

                • Digjitalizimi
                • Sistemet ERP dhe CRM
                • Udhëtimi i klientit

                Trajnimi:

                • Dipl. Betriebswirt (FH)
                 Fokusi: Menaxhimi i Shitjeve, Komunikimi i Marketingut, Thesari

                Karriera profesionale:

                • mission<one> · Werkstudent im Dialog- und Newsletter-Marketing
                • Baumit eCommerce dhe komunikimi online
                • Interneti është i thjeshtë Menaxhuesi
                • U-flow Marketing Performance · Menaxhuesi

                Pasione profesionale:

                • Analiza, diskutime kritike dhe strategji
                • Të dhëna, procese dhe sisteme për marketing dhe shitje
                • Menaxhimi i suksesit «Rezultatet në vend të përvojave»
                • Shpejtësia e menaxhimit dhe zbatimit të projektit

                Pasionet private:

                • Për të kombinuar punën dhe jetën familjare
                • Përjetoji fëmijët duke u rritur
                • Koha me partnerin
                • Të filozofosh dhe të qeshësh shumë

                 

                Favorit...

                • Filma: Back to the Future, Pretty Best Friends, Almost Everything with Eddie Murphy, Tom Hanks, Will Smith...
                • Seria: South Park, Simpsons
                • Genere: Komedi
                • Muzika: Tupac
                • Genere: Të gjitha
                • Libri: Mos u shqetësoni - Live! nga Dale Carnegie
                • Ushqimi: Indian, Aziatik, Italian
                • Destinacionet: Botë
                • Qyteti: Vjenë
                • Sporte: arte marciale, vrapim, marshim
                • Hobi: Shah, muzikë, udhëtim
                • Kafshë: Taurus
                • Duke thënë: Vetëm bëje!
                  Nikolas Robert - Menaxhmenti i Shitjeve
                  Detyrat readyCon:

                  • Këshillim strategjik i shitjeve
                  • Mbështetje operative e shitjeve
                  • Krijimi i udhëzuesit të bisedave
                  • Gjenerimi i plumbit
                  • Shitje B2B
                  • Shitje ndërkombëtare

                  Trajnimi:

                  • Dipl. Betriebswirt për Marketing dhe Shitje

                  Karriera profesionale:

                  • Schmidt Media GmbH, Konsulent mediash
                  • CHG-Meridian AG, Menaxheri i Llogarive Shitjet e Korporatave
                  • Robert & Söhne Consulting, themelues dhe pronar

                  Pasione profesionale:

                  • Analiza, diskutime kritike dhe strategji
                  • Të dhëna, procese dhe sisteme për marketing dhe shitje
                  • Menaxhimi i suksesit «Rezultatet në vend të përvojave»
                  • Shpejtësia e menaxhimit dhe zbatimit të projektit

                  Pasionet private:

                  • gjej rrugën më të shkurtër për tek klienti
                  • duke thyer terrenin e ri
                  • kreativitet konstruktiv në trajtimin e klientëve

                   

                  Favorit...

                  • Filma: Miqtë më të mirë, rrëmbejnë
                  • Seria: Simpsonët
                  • Zhanri: Komedi
                  • Muzika: A-ha, Coldplay, Rita Ora, ATB
                  • Zhanër: Rock, Pop, Dance
                  • Libri: MOS U SHQETËSO – LIVE!
                  • Ushqimi: Sushi
                  • Destinacionet: Male & Det
                  • Qyteti: Ulm
                  • Sportet: Gjimnastikë
                  • Hobi: Kitarë
                  • Kafshë: Leopardi i borës
                  • Duke thënë: Çelësi i kënaqësisë është mirënjohja

                    A KE NDONJË PYETJE?

                    Ne po presim mesazhin tuaj

                    privatësi

                    10 + 7 =

                    Logo - readyCon - Suksesi përmes strukturës

                    readyCon GmbH & Co. KG
                    Am Riedtobel 3 · 87509 Immenstadt-Stein
                    Gjermania